De ziua mea dau mai departe fericire

 

Anda Suta Fundația Olimpică Română

100% Complete
1,450 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pentru ca eu sunt fericita si recunoascatoare pentru cine sunt si ce fac, la 37 ani m-am gandit sa dau mai departe aceasta sansa.

Si dupa cum bine stiti eu cred ca "You are more and more each day", vreau sa ofer acesta sansa unui copil talentat,cu rezultate remarcabile care sa continue sa-si descopere potentialul si sa lucreze la el. Nu il cunosc pe acest baiat, insa povestea lui m-a impresionat foarte tare. Mai jos o gasiti in cateva cuvinte. 

V-as fi recunoascatoare daca am da impreuna mai departe florile si cadoul de ziua mea pentru ca acest campion sa-si continue drumul spre performanta si sa fie un model pentru noi toti. 

Multumesc,
Anda

Cosmin are 15 ani si practica un sport dificil - haltere. Insa nu se teme de greutati in viata. Si-a pierdul tatal, iar mama lucreaza in strainatate, unde este plecata alaturi de ceilalti 4 frati ai sai. Cosmin a ramas in grija antrenorului, neavand niciun sprijin financiar din partea familiei. I-ar trebui mai multe lucruri, insa prioritare sunt echipamentul sportiv si medicamentia sportiva. In ciuda greutatilor, performantele nu-i lipsesc. Este campion national la cadeti, iar anul trecut a reusit sa urce de trei ori pe podium la Campionatele Nationale. Este un tanar ambitios care merita tot sprijinul nostru.

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Olimpica Română s-a născut din dorința de a susține sportul de performanță din România și pe toți cei care îl practică.

 

Fii alaturi de tineri sportivi aflati la inceput de drum, precum si de fosti sportivi care au probleme de sanatate!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

10 Donații

07 Apr 2016

pentru schimbare

150 RON
30 Mar 2016
27 Mar 2016
La multi ani, draga Anda si mult succes baiatului!
27 Mar 2016
La multi ani fata frumoasa!
27 Mar 2016
27 Mar 2016
26 Mar 2016
26 Mar 2016
Cu gandul la un o prietena generoasa si sinceră.
26 Mar 2016
26 Mar 2016
Anda Suta : Fundația Olimpică Română
De ziua mea dau mai departe fericire