Campioni pentru campioni

 

Campioni pentru campioni Fundația Olimpică Română

28.125% Complete
1,125 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni,

Avem o echipa extraordinara anul acesta la Semimaratonul International Bucuresti. Mari canotoare ale Romaniei, precum și canotoare din lotul actual de canotaj al Romaniei se intrunesc in formula de 8 + 1 pentru a sustine fostii sportivi, aflati la vârstă senectuții.

Viorica Susanu, campioană olimpică la canotaj, împreună cu fostele ei coechipiere, Doina Ignat, Georgeta Andrunache , Veronica Cochela,  Elena Georgescu, Camelia Macoviciuc, Camelia Lupașcu, precum si doua canotoare din lotul actual de canotaj al Romaniei (proaspat medaliate cu bronz la Campionatele Europene), Laura Oprea si Madalina Beres, se vor afla la startul cursei de 10 km, la cea de-a 5-a ediție a OMV Petrom Bucharest Marathon.

„Noi am venit întotdeauna cu mult entuziasm la competițiile organizate de Bucharest Running Club și am fost impresionate de numărul mare de participanți dar și de atmosfera de bucurie cu care toată lumea venea la start. E un semn bun fiindcă Bucureștiul aleargă. Vrem ca participarea noastră să fie un imbold și pentru copii și tineri. Nu toți vor deveni campioni olimpici dar pot fi campioni în viață și practicarea unui sport îi va ajuta, cu siguranță, să facă performanță în orice domeniu pentru că mișcarea înseamnă sănătate. Vom fi alături de toți alergătorii, de data asta, la propriu, dar și de Valeria Racilă van Groningen, canotoare de-a noastră, campioană olimpică și ea, care a demonstrat că poți construi lucruri durabile nu doar pentru tine ci și pentru concetățenii tăi și pentru țara ta. Vom face fundriasing  pentru proiectul Fundației Olimpice Române, „Impreuna pentru sportivii Romaniei”. Fiți alături de noi și de foștii sportivi, aflați la vârstă senectuții, în campania noastră de fundriasing >>Campioni pentru campioni<<”.

Participarea acestor mari campioane, nume celebre în canotajul mondial este unică pentru istoria maratoanelor din întreaga lume, sportivele însumând nu mai puțin de 19 medalii de aur obținute la Jocurile Olimpice. Mai mult, Georgeta Andrunache și Doina Ignat fac parte dintr-un clasament (realizat de Federatia Internationala de Canotaj) al primilor cinci canotori ai lumii, clasament condus de Elisabeta Lipa!

Va invitam sa sprijiniti aceasta initiativa. Sumele donate vor fi directionate catre Fundatia Olimpica Romana pentru sprijinirea unor fosti campioni aflati la varsta senectuții.

Ne vedem la start!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Olimpica Română s-a născut din dorința de a susține sportul de performanță din România și pe toți cei care îl practică.

 

Fii alaturi de tineri sportivi aflati la inceput de drum, precum si de fosti sportivi care au probleme de sanatate!

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi in perioada 14-15 Mai 2016, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa individuală (1/2 din circ

 

6 Donații

Valeria van Groningen

500 RON
Multumec ca sunteti alaturi de mine si de Fundatia Olimpica Romana!
13 May 2016
13 May 2016

Fam. Andrunache

200 RON
13 May 2016
Impreuna suntem mai puternici
13 May 2016

Simona

150 RON
12 May 2016

Suzi

100 RON
Împreuna putem ajuta
12 May 2016
Campioni pentru campioni : Fundația Olimpică Română
Campioni pentru campioni