Fundatia Olimpica Romana

Fundatia Olimpica Romana este o organizatie non-profit care sustine dezvoltarea tinerilor sportivi, promoveaza sportul si principiile unei vieti sanatoase si ofera sprijin fostilor sportivi aflati in situatii deosebite de viata.

Cu ocazia Semimaratonului International Bucuresti va invitam sa va alaturati echipei noastre si sa sprijiniti tineri sportivi aflati la inceput de drum, precum si fosti sportivi care au probleme de sanatate! Prin implicarea voastra, prin fondurile stranse cu ajutorul celor apropiati veti putea influenta viitorul unor persoane care au nevoie de ajutor.

Sprijin pentru tanara generatie de sportivi

Vremurile sunt dificile pentru numerosi sportivi din România. Tinerii, chiar si cei cu rezultate foarte bune, au nevoie de sustinere pentru a continua pe drumul performantei. Datorita implicarii Allianz - Tiriac Asigurari putem sa sustinem anul acesta 20 de sportivi prin burse lunare de performanta, insa vrem sa ajutam si alti tineri talentati care fac eforturi mari pentru a-si vedea visul implinit. Implicarea voastra se va traduce in burse pentru deplasari la competiitii, echipamente sportive, precum si alte nevoi specifice sportului pe care il practica.

Sprijin pentru fosti sportivi care au probleme de sanatate

Sportul de performanta implica si foarte multe riscuri, motiv pentru care exista numeroase cazuri de sportivi accidentati, persoane care, desi s-au dedicat total sportului, ajung în situatia de a renunta la tot, fara a avea veniturile necesare să duca o viata decenta. In plus, exista sportivi cu performante deosebite de-a lungul carierei, care, ajungand la o varsta inaintata, intampina mai multe probleme, atat de sanatate, cat si financiare. Prin programul “Impreună pentru sportivii Romaniei” vrem sa oferim un sprijin real celor aflati în fata unor noi provocari de viata. In prezent sustinem 14 fosti sportivi si ne dorim sa fim alaturi si de alte persoane care au nevoie de ajutor.

Va multumim!

[ Show more ]

Donatii:

17,103 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Fundatia Olimpica Romana

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

Donatii

In beneficiul: Fundatia Olimpica Romana

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să

4,865 RON