Fundația Olimpică Română

Fundația Olimpică Română

Alaturi de Ada Iliescu

Status: Finantat

"Tot ce imi doresc este sa raman acelasi om cu zambetul pe buze mereu, sa pot continua sa fac sport si sa ma pot bucura de viata normala in continuare."

[ Show more ]

100 RON

Sumă:

1

Galantomi:

1

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Adriana Iliescu (pritenii ii spun Ada) are 25 ani si face parte din echipa de hanbal de amatori Victoria Bucuresti.   

In 2015 a fost diagnosticata cu o boala rara, Neurofibromatoza de tip 2. Este o afectiune care presupune aparitia unor tumori cerebrale, in special tumori care se localizeaza la baza nervilor.

Adei i-au fost descoperite doua astfel de tumori pe ambi nervi auditivi si una pe nervul cervical, la coloana.

Tumora de la nervul auditiv drept a fost operata cu succes in 2016 in Bucuresti la Spitalul Monza de catre domnul doctor Sergiu Stoica.

Urmatorul pas este operatia tumorei de la nervul auditiv stang, care va fi iradiata cu Gamma Knife la o clinica in Marseille - Franta. Abia dupa aceasta operatie va putea fi posibila interventia pentru indepartarea celei de-a triea tumori, cea localizata la coloana.

Costurile cu operatiile sunt foarte mari. Fondurile de care Ada mai are nevoie pentru a putea beneficia de cele doua operatii depasesc 15.000 de Euro. 

"Tot ce imi doresc este sa raman acelasi om cu zambetul pe buze mereu, sa pot continua sa fac sport si sa ma pot bucura de o viata normala in continuare.

Pentru asta am mare nevoie de ajutor din partea celor din jur. Aceste tumori pot provoca multe in timp, pareze, paralizii, pierderea auzului definitiv, cum este cazul meu pe urechea dreapta cu care nu mai aud in urma interventiei." - Ada Iliescu

Mai multe despre Ada puteti afla pe blogul ei aici.