Împreună pentru sportivii României

Alearga in echipa campionilor la Semimaratonul Bucuresti si fii alaturi de sportivi renumiti care au nevoie de ajutor!

Geta Pitica este unul dintre ei. Campioana mondiala la tenis de masa, proba de dublu, Geta are acum 85 de ani si sufera de insuficienta renala cronica si de tumora pleurala.

Bogdan Cretu este un alt sportiv pentru care vom alerga la maraton. Pasiunea pentru sport si gimnastica i-a adus si cea mai mare provocare a vietii, imposibilitatea de a merge, ramanand paralizat de la piept in jos dupa un accident la antrenamente.

Fiecare kilometru alergat se va transforma in tratament si ingrijire medicala pentru cei doi si pentru alti sportivi care au nevoie de ajutor:

10 lei     - un blister de Aspenter/Dulcolax/Nurofen

100 lei   - 2 sedinte de kinetoterapie

200 lei   - scutece adulti pentru 2 saptamani

500 lei   - sonde urinare pentru o luna

1000 lei - scaun cu rotile

4000 lei - pat medical

Fondurile stranse cu ajutorul tau ii vor ajuta pe sportivi sa duca o viata normala, beneficiind de sprijinul de care au nevoie pentru procurarea de medicamente, pensii sociale sau chiar ajutoare financiare pentru diferite interventii chirurgicale in tara si strainatate.

Prin proiectul “Impreuna pentru sportivii Romaniei” suntem alaturi de campioni nationali, mondiali sau olimpici, de oameni care au activat in domeniul sportiv si care acum se gasesc in dificultate. Sprijinul pe care il oferim consta in asistenta financiara pentru procurarea de medicamente, pensii sociale, ajutoare financiare pentru diferite interventii chirurgicale in tara si strainatate, procurarea de diferite obiecte de uz medical, pentru a le usura viata de zi cu zi.

Afla mai multe despre echipa campionilor:

www.fundatiaolimpica.ro/echipa-campionilor.ro

Fii alaturi de ei! Sportivii României au nevoie de ajutorul tău!

[ Show more ]

Donatii:

3,870 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Împreună pentru sportivii României

Federatia Romana de Sport Corporatist (FRSC) organizeaza, pe data de 5 septembrie, Semimaratonul Companiilor 2015! Semimaratonul Companiilor 2015 va

In beneficiul: Împreună pentru sportivii României

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Pri

1,840 RON

In beneficiul: Împreună pentru sportivii României

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletis

2,030 RON

Pagini fundraising

Alerg pentru fosti sportivi

M-a impresionat cauza Fundatiei Olimpice Romane si am decis sa alerg pentru a-i sustine la Semimaratonul International Bucuresti, din 17 mai 2015.

400 RON Target
250 RON Suma
62.5% Complete

Echipa Webstyler alearga pentru Fundatia Olimpica Romana