Alerg din placere

 

Mihai Botan Fundația Olimpică Română

46% Complete
230 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nu sunt un alegator profesionist. Mi-a placut intodeauna sa fac miscare ori de cate ori am avut ocazia.

Din anul 2009 de cand am devenit prima oara tata, am renuntat la fumat, incercand astfel sa dau un exemplu bun copilului meu. Astfel mi-am propus sa aloc timp si sportului cu scopul de scapa de kilogramele in plus pe care aveam sa le capat odata cu renuntarea la fumat.

Ma numesc Mihai Botan, am 35 ani si alerg de placere de aproape 6 ani. Primul semimaraton l-am terminat in octombrie 2012 cu ocazia Bucharest International Marathon, si a insemnat pentru mine castigarea unei prime medalii de finisher prin multa munca si daruinta.

Ulterior am realizat ce insemna alergarea si socializarea intr-un grup/echipa si beneficiile acesteia pentru fizicul si psihicul meu.

Am inteles astfel si scopul si sensul actiunilor caritabile pentru sprijinul fostilor sportivi, persoanelor care nu se pot ajuta singure sau persoanelor cu dizabilitati.

In acest scop, sunt alaturi de Fundatia Olimpica Romana spre a strange fondurile necesare si sper prin demersul meu sa dau un alt bun exemplu copiilor mei.

 

Va multumesc si va apreciez orice donatie pentru acest nobil scop!

Mihai Botan


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Olimpica Română s-a născut din dorința de a susține sportul de performanță din România și pe toți cei care îl practică.

 

Alearga in echipa campionilor la Semimaratonul Bucuresti si fii alaturi de sportivi renumiti care au nevoie de ajutor! 

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 17 Mai 2015, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la a

 

3 Donații

14 May 2015
Succes! Mesajul tău m-a convins să mă las de fumat. De azi! :)
07 May 2015
Sustinem Cauza FOR!!!
07 May 2015
Mihai Botan : Fundația Olimpică Română
Alerg din placere