Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Luana Danet Fundația Olimpică Română

46% Complete
230 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am descoperit sportul abia la 23 de ani, cand am intrat prima data intr-o sala. Pana atunci, la scoala, preferam scutirile medicale si scuzele. Imi pare rau si azi de toti anii pierduti fara sa fac miscare. Si imi pare cu atat mai rau cand aud ca exista copii talentati la sport care nu au posibilitati materiale sa isi urmeze visul.

De aceea, am decis ca, de ziua mea, sa ajut o sportiva talentata. Nu imi lua niciun cadou, doneaza banii pentru Mihalache Maria Georgiana, campioana la dans sportiv, care are nevoie de o bursa lunara pentru a-si putea sustine antrenamentele. Iata povestea ei:

Numele si prenumele:

 

Mihalache Maria Georgiana

Locul si data nasterii:

București

Scoala

Denumirea:

Emil Racoviță

Clasa:

a-4-a A

Clubul (unde este inscris aplicantul)

Denumirea:

Clubul de Dans Mihai Petre

Adresa:

Aleea Dumbrăvița,Nr.2,Bl.28,Et.2,Ap.51,Sector.6,Bucuresti

Numele antrenorului:

Mihai Petre

Detalii suplimentare

Categoria de varsta sportivului: (cadeti, juniori):

Cadeti

Component al lotului national:

DA

Performantele sportive obtinute in 2014 si 2015 (Indicati titlul, anul si competitia in cadrul careia a fost obtinut premiul):

Campioana Națională -2015,Locul 1 German Open Championships -2015,Campioana națională (10 dansuri)-2015,Locul 1 Cupa României 2015,locul 4(8 dansuri)-German Open Championships 2015,Locul 1 standard Romanian Open 2016,locul 2 latino-Romanian Open 2016,locul2 -standard Dance Masters 2016,locul 3 latino-Dance Masters 2016, locul 1 standard Transylvanian Grand Prix 2016,locul 3 latino -Transylvanian Grand Prix 2016,locul1 Belgrad latino 2016,locul 1 standard -Belgrad 2016, locul 1 (8 dansuri)-Belgrad 2016, locul 1 latino Burgas -2016,locul 2 standard -Burgas 2016,locul 3 standard Campionatul National2016,locul 4 latino-american ultimul Național 2016,Vicecampioni Naționali ( 10 dansuri) 2016, locul 5 (10 dansuri)German Open2016,locul 6 standard German Open Championships2016.

Aspecte financiare

Suma lunara cheltuita de parinti/reprezentant legal pentru practicarea acestui sport de catre copil.

1.770 lei

Sportivul benefiaciaza de sprijin financiar din partea unor institutii sau persoane fizice? (Indicati suma si provenienta ei):

1.380 lei -Asociatia Indiana

Motivatie

De ce ii este necesara aceasta bursa?

Aceasta bursa ii este necesara pentru acoperirea integrală a antrenamentelor lunare.

Pentru ce tip de cheltuieli va fi folosita bursa?

Bursa va fi folosita pentru seminarii cu antrenori străini,vestimentația necesară,pantofi dans,deplasări,etc.

Exista si alte informatii pe care doriti sa le impartasiti cu noi?

As dori sa punctez faptul că dansul este însăși viața Mariei,chiar daca de cele mai multe ori am întâmpinat greutăți financiare ,Maria se ambiționează să meargă înainte cu fruntea sus.Nu ne-a fost deloc ușor să o ajutăm să-și îndeplinească visul ,,motiv pentru care am renunțat la ideea de a avea o casa a noastră,preferând să stăm toți cei 4 membrii ai familiei intr-o singura camera,in casa bunicilor ,doar pentru că ea dă facă performanță . Că părinte este cumplit de greu sa știi că în orice secunda ,visul copilului tau se poate nărui . Sper din toată inima să o puteți ajuta! Doar cu ajutorul unor oameni că dumnevoastră, Maria va reuși să mai înalte steagul României în viitor,așa cum a mai facut-o de altfel. Va mulțumim din suflet!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Olimpica Română s-a născut din dorința de a susține sportul de performanță din România și pe toți cei care îl practică.

 

Fii alaturi de tineri sportivi aflati la inceput de drum, precum si de fosti sportivi care au probleme de sanatate!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

3 Donații

Cu drag, din partea redactiei Viva!
27 Jun 2017
Toti copiii ar trebui sa isi poata urma visul. Putin cu putin, se face mult.
15 Jun 2017
La mulți aaaaaaaani, Luana!!! O inițiativă foarte frumoasă
15 Jun 2017
Luana Danet : Fundația Olimpică Română
Cel mai frumos cadou de ziua mea