Mircea alearga pentru viitorul sportului romanesc

 

Mircea Prodan FundaÈ›ia Olimpică Română

35% Complete
350 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut!

Sunt Mircea Prodan si, pe 31 ianuarie 2016, voi alerga la Semimaratonul Gerar in Bucuresti, Universitatea Politehnica Bucuresti, alaturi de Fundatia Olimpica Romana, pentru a-i sprijini pe tinerii sportivi din Berzunti, judetul Bacau.

Comunitatea din Berzunti se face remarcata printr-o adevarata pepiniera de copii talentati la sport, majoritatea practicanti ai luptelor libere, avand rezultate deosebite la diferite competitii, insa conditiile de antrenament sunt precare, nu au echipamentele necesare, iar familiile copiilor intampina dificultati financiare.

Au nevoie de un spatiu unde sa se poata pregati in conditii optime, o sala de sport pentru atrenamente. Au nevoie de sprijinul nostru! 

Va invit sa sustinem impreuna viitorul sportului romanesc facand o donatie si sa sprijinim impreuna aceasta cauza.

Multumesc. 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Olimpica Română s-a născut din dorința de a susține sportul de performanță din România și pe toți cei care îl practică.

 

Fii alaturi de tineri sportivi aflati la inceput de drum, precum si de fosti sportivi care au probleme de sanatate!

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiÅ£ie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiÅ£ie de alergare a anului. Organizat de către AsociaÅ£iile Club Sportiv RO CLUB MARATON È™i People for Sport România împreună cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica BucureÅŸti, în parteneriat cu Universitatea Politehnica BucureÅ

 

3 Donații

Felicitari, Mircea! Ai toata admiratia mea!
31 Jan 2016

Anonymous

150 RON
07 Jan 2016
06 Jan 2016
Mircea Prodan : FundaÈ›ia Olimpică Română
Mircea alearga pentru viitorul sportului romanesc