Fundația Olimpică Română

Fundația Olimpică Română

Susține patru frați pasionați de sport

Status: Fundraising

Iosia și Sara, și frații lor gemeni, mai mici, au nevoie de susținerea noastră pentru a-și putea continua cariera în sport.

[ Show more ]
23.4% Complete

1,170 RON

Sumă:

1

Galantomi:

16

Donații:

5,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Iosia și Sara, și frații lor gemeni, mai mici, au nevoie de susținerea noastră pentru a-și putea continua cariera în sport.    Iosia are 15 ani, este olimpic la matematică, iar pasiunea lui cea mai mare este fotbalul. Așa a ajuns să fie cel mai bun din echipa la care joacă, FC Voluntari. Sara are 14 ani, 10 pe linie la școală și a moștenit și ea pasiunea pentru fotbal. Face parte din echipa de junioare la FC Voluntari, fiind convocată la echipa națională. În curând va participa la primul ei meci în afara țării, în cadrul echipei naționale.  Frații lor gemeni de 11 ani, Beniamin și Rebeca, vor să pășească pe urmele fraților mai mari și au început antrenamentele la fotbal și handbal.

Din păcate situația financiară a familiei este cu mult sub necesitățile copiilor, atât în viața de zi cu zi, cât mai ales pentru echipamentele sportive necesare la antrenamente și competiții. Iosia are acum nevoie urgentă de o pereche nouă de ghete de fotbal. La ultima competiție s-a accidentat pentru că ghetele lui sunt vechi. Și le-a reparat el cum a putut, pentru că părinții încă nu își permit altele noi.

Noi toți putem să le facem o bucurie pentru a-i ajuta să-și urmeze visul și pasiunea. Dar și pentru a le mulțumi pentru că încă o dată ne învață că performanța vine din pasiune, muncă și seriozitate, și că indiferent de condițiile materiale, talentul și munca pot atinge inimi și pot să te ducă sus de tot.