Alaturi de Ada Iliescu

Adriana Iliescu (pritenii ii spun Ada) are 25 ani si face parte din echipa de hanbal de amatori Victoria Bucuresti.   

In 2015 a fost diagnosticata cu o boala rara, Neurofibromatoza de tip 2. Este o afectiune care presupune aparitia unor tumori cerebrale, in special tumori care se localizeaza la baza nervilor.

Adei i-au fost descoperite doua astfel de tumori pe ambi nervi auditivi si una pe nervul cervical, la coloana.

Tumora de la nervul auditiv drept a fost operata cu succes in 2016 in Bucuresti la Spitalul Monza de catre domnul doctor Sergiu Stoica.

Urmatorul pas este operatia tumorei de la nervul auditiv stang, care va fi iradiata cu Gamma Knife la o clinica in Marseille - Franta. Abia dupa aceasta operatie va putea fi posibila interventia pentru indepartarea celei de-a triea tumori, cea localizata la coloana.

Costurile cu operatiile sunt foarte mari. Fondurile de care Ada mai are nevoie pentru a putea beneficia de cele doua operatii depasesc 15.000 de Euro. 

"Tot ce imi doresc este sa raman acelasi om cu zambetul pe buze mereu, sa pot continua sa fac sport si sa ma pot bucura de o viata normala in continuare.

Pentru asta am mare nevoie de ajutor din partea celor din jur. Aceste tumori pot provoca multe in timp, pareze, paralizii, pierderea auzului definitiv, cum este cazul meu pe urechea dreapta cu care nu mai aud in urma interventiei." - Ada Iliescu

Mai multe despre Ada puteti afla pe blogul ei aici.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

1

Suma:

100 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2017

Daruieste ziua ta ~ 2017

In beneficiul: Alaturi de Ada Iliescu

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

100 RON

Suma:

1

Galantomi:
1 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea, un dar de viata pentru Ada

E ziua mea! Anul acesta e mai speciala! De aceea am hotarat ca sta in puterea mea sa imi donez ziua de nastere pentru Ada Iliescu, fata colegului meu

1,000 RON Target
100 RON Suma
1 Donatii
10% Complete